torstai 7. kesäkuuta 2012

Stressipizza

En kovinkaan usein osta possun lihaa, koska se ei mielestäni maistu hyvältä. Eilen tein poikkeuksen ja ostin porsaan ulkofileköntin, 850 g. Tutkiskelin ohjeita netissä ja kirjoista, mutta huomasin pian että paistomittari olisi hyvä asia olemassa.. En antanut kyseisen puutteen häiritä, vaan hieroin possun pintaan pippuria, suolaa ja sinappia, laitoin kasvikset mukaan ja eikun uuniin. Ensin väriä hetki pintaan ja sitten folioon. Tunnin päästä file´oli valmis ja iltapala koossa. Not good. Ei rapeaa pintaa, ei väriä, eikä kaiken kukkuraksi makuakaan. Ravitsevaa kyllä. Oli siis hyvä ettei netti toiminut illalla, sillä postaus harmaasta lihaköntistä ei välttämättä olisi ollut maukas näky :)

Tänään lähdemme kummipoikani kanssa pienelle seikkailulle naapurimaahan ja kuten aina ennen matkustelua, edellinen yö tulee nukuttua huonosti. Onko kaikki hoidettu, passi, pyykit, liput... puoli seitsemältä avasin silmäni ja kaikki (muka) hoitamattomat asiat vyörysivät ajatuksiini. Unien jatkamisesta oli siis turha edes haaveilla. Miettiessäni mitä teen jäljelle jääneelle possun fileelle sain inspiraation - aamupalapizza! Nousin ylös, tein pohjan, pilkoin possun, hieman tomaattia, taco kastikkeen jämät, ananasta, juustoa ja lopputuloksena kello 08.30 pöydässä höyryävä pizza. Leipää eri muodossa, eikö?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti